Selecteer een pagina

K&F – Dé boekhouder voor particulieren die opzoek zijn naar een financieel professional

Ben je opzoek naar een deskundige boekhouder die je volledig ontzorgt bij je particuliere administratie? Dan staat K&F voor je klaar!

Wij helpen je met de aangifte inkomstenbelasting, toeslagen, eventueel andere aftrekposten wat je niet alleen tijd bespaart maar ook geld oplevert!

afbeelding boekhouder particulier

Waarom particulieren een boekhouder zoeken

Steeds meer mensen verliezen het overzicht over hun financiën. De reden hiervoor is vaak een gebrek aan structuur en overzicht van inkomsten en uitgaven. Daarnaast lijkt het invullen van de belastingaangifte vaak makkelijker dan het uiteindelijk is. Weet u bijvoorbeeld welke aftrekposten u als particulier kunt gebruiken om maximaal te profiteren van alle fiscale voordelen? Of welke toeslagen u kunt aanvragen omdat er iets is veranderd in uw privésituatie? Het is dan ook geen wonder dat mensen altijd op zoek zijn naar een accountant die hen kan helpen bij het invullen van de belastingaangifte.

Waar K&F je mee helpt

K&F zorgt ervoor dat jouw particuliere boekhouding op orde komt en blijft. Wij helpen je onder andere bij de volgende zaken:

 Aangifte inkomstenbelasting

 Bezwaar- en verzoekschriften

 Toeslagen

 Verbeteren financiële positie

Dit is wat K&F doet voor particulieren

Inkomstenbelasting

Toeslagen

Belastingstrategie

Bemiddeling

Aangifte inkomstenbelasting

Een van de belangrijkste financiële zaken die je als particulier op orde moet hebben is de aangifte inkomstenbelasting. Bij de Belastingdienst doe je aangifte voor de belasting over het inkomen dat je het jaar daarvoor hebt verdiend. De belastingaangifte is alleen verplicht wanneer je tenminste €15 terugkrijgt of meer dan €46 moet terug betalen aan de Belastingdienst. Het merendeel van de particulieren is vaak niet of onvoldoende bekend met de fiscale regels, waardoor zij veel geld mis kunnen lopen. Doe jij zelf je aangifte inkomstenbelasting? Dan is het zaak om je te verdiepen in alle actuele regel- en wetgeving die geldt voor particulieren. Het gevolg is dat je meer tijd kwijt bent voor het invullen van de belastingaangifte dan je lief is.

Zeker voor iets wat je slechts één keer per jaar moet doen en jaarlijks kan veranderen, waarbij het nog onzeker is of je alle juiste financiële gegevens hebt ingevuld. Doordat je zelf de aangifte inkomstenbelasting invult kunt je namelijk geconfronteerd worden met het terugbetalen van toeslagen, omdat bijvoorbeeld achteraf naar voren komt dat een wijziging in je privésituatie niet is doorgegeven. Wij verzorgen van A t/m Z je aangifte inkomstenbelasting. Wij helpen je bij het opstellen van je aangifte inkomstenbelasting. Wij kijken onder meer op welke toeslagen je afgelopen jaar recht had en wijzigen ook toeslagen die niet langer van toepassing zijn. Daarnaast helpen wij je bij het aanvragen of wijzigen van een voorlopige aanslag.

Bezwaarschriften

Ben je het niet eens met een aanslag die je hebt ontvangen van de Belastingdienst? Wij helpen je om een bezwaarschrift op te stellen. Daarnaast ondersteunen wij je bij verzoeken aan de Belastingdienst voor het treffen van bijvoorbeeld een betalingsregeling.

Erfbelasting

Wanneer je een erfenis ontvangt of nalaat krijg je te maken met erfbelasting (voorheen successierechten). K&F zorgt ervoor dat je erfbelasting op orde is. Wij helpen je bij de aangifte erfbelasting en dienen deze in bij de Belastingdienst. Ook kunnen wij voor je bemiddelen bij uitstel van de aangifte erfbelasting.

Verbeteren financiële positie

Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom kijken wij naar je huidige financiële situatie en hoe je deze mogelijk kunt verbeteren door te besparen op onnodige kosten. Wij helpen je om je huishoudboekje weer op orde te brengen en te houden.

Waarom kiezen voor K&F?

 

Wij zorgen ervoor dat alle fiscale voordelen, die voor jou gelden, worden toegepast.

Deskundig

Betaalbaar

Snel